Blog archief

Imke’s Style (17)

Ja! Eindelijk op vakantie! Twee weken ergens heen met de caravan. Bestemming… Noorwegen. Vorig jaar hadden we dat idee al, tenminste als we een caravan konden vinden. Na een zoektocht hadden we een leuke gevonden, eentje met een zitje en een rondzit, allebei om te bouwen naar een ruim bed. En heel belangrijk: een toilet.

Internetperikelen (9) Glasdraad

In het januari-/februarinummer schreef ik in het artikel over Glasdraad dat we eindelijk contact weer hadden. In dat artikel kon je onder andere ook lezen dat de aansluitingen eind maart gerealiseerd zouden worden. Helaas bleef het daarna stil, en de aansluitingen werden niet opgeleverd. Er werd heel summier gereageerd op e-mails. We willen graag meer informatie over de voortgang van Glasdraad.

Imke’s Style (16)

En zo zitten we al een paar maanden met een gat naast het huis. Gelukkig hebben we eindelijk onze ‘eigen’ erfput (riool-hoofd-aansluiting). Er is zeker negen kuub klei afgegraven met schep en kruiwagen. Kun je nagaan hoeveel spierpijn dat uitscheppen heeft opgeleverd. Begin mei zijn we eindelijk zover dat er nieuw zand in kan. Op naar het dempen van de put en aanleggen van een fatsoenlijke oprit.

Imke’s Style (12)

Na de juni uitgave lijkt het leven stil te hebben gestaan. Tja door de hoge temperaturen hadden we allebei het gevoel niks te kunnen doen. Maar het tegendeel is waar.

Begin juni was er weer Resto-Veur-Mekoar etentje, en ik ben zo ‘gek’ geweest om de keer ervoor aan te bieden Potjiekos te maken, zo gezegd zo gedaan…