Workshop computer en internet

Niet iedereen die een computer en internet heeft, is daar ook handig mee. Ongeveer 2,5 miljoen Nederlanders vinden het moeilijk om te werken met digitale apparaten, zoals een computer, smartphone of tablet. Sommige gebruikers kunnen de snelheid van de digitale evolutie niet bijbenen en komen daardoor vaker voor een uitdaging te staan.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van computers en internet, willen wij ons dienstbaar stellen voor iedereen die hulp nodig heeft bij ‘problemen’ met de computer of het internet. Dat kan in (klein) groepsverband in de vorm van een klassikale workshop of via een persoonlijke workshop.

Onze voorkeur gaat uit naar een ‘1 op 1’ workshop zodat wij extra aandacht kunnen geven aan de specifieke problemen en/of wensen van de gebruiker. Dat kan zowel bij gebruiker thuis als bij ons op locatie. Er zullen onder andere het gebruik van de programmatuur en het gebruik van internet behandeld worden. Ook het ‘up-2-date’ houden van het besturingssysteem en de andere programmatuur zal begrijpelijk uitgelegd en getoond worden. 

Ook helpen wij je graag verder met bijvoorbeeld het ‘veilig’ instellen van je draadloze verbinding (wifi) en het aansluiten van bijvoorbeeld een printer of fotocamera. En als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, laten wij zien hoe je op een verantwoorde manier de computer schoon kan houden van bijvoorbeeld stof.

Wij richten ons voornamelijk op gebruikers met Windows systemen aangezien dit het meeste voorkomt. Ook systemen op Android, zoals de smartphone en tablet, kunnen besproken worden. Andere systemen zoals bijvoorbeeld Apple en Chromebook vallen buiten ons kennisgebied.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop, of heb je misschien hulp nodig bij een probleem op de computer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder.