Workshop zelf kleding maken

Heb jij een naaimachine op zolder staan en weet je niet goed wat je er allemaal mee kan doen? Zie je overal de mooiste creaties langskomen of heb je een geweldig patroon van een zomerjurk? En zou je dat zelf ook wel willen maken maar ontbreekt het aan durf? Naaien is niet zo ingewikkeld als het lijkt! Je moet gewoon beginnen, gewoon proberen. Net als bij heel veel dingen geldt, oefening baart kunst. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan leren naaien!

Wil het maken van je project niet lukken, of ontbreekt het nog aan ervaring? Dan willen wij je graag helpen door middel van een workshop kleding maken. Tijdens de workshop behandelen wij de basisvaardigheden van het naaien, het kiezen van de juiste stoffen en het uitwerken van patronen. Tijdens de workshop werk je met je eigen naaimachine, waardoor je vrij direct ervaring krijgt met de werking en functies van het apparaat. Ook het onderhoud aan de machine zal tijdens de workshop behandeld worden.

Heb je nog geen naaimachine, ben je toe aan een nieuwe, of wil je een lockmachine? Zo zijn er machines met alleen basissteken, maar ook machines met meer dan 180 steken en opties. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je op een gegeven moment even ‘de draad’ kwijt bent door de ruime keuze aan mogelijkheden. Wij kunnen je wellicht helpen met je zoektocht naar het juiste apparaat aansluitend op jouw wensen.

Ben je al wat meer ervaren en heb je een project waarin je nieuwe naaitechnieken tegenkomt en kom je er niet uit? Of lijkt het je gewoon leuk om het samen met iemand anders te doen? Ook dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen jouw project succesvol te laten slagen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.